Laten we kennismaken!

Ik ben ontzettend benieuwd naar jou en jouw project. Maar ik stel mij natuurlijk ook graag aan je voor! 

Ik ben Linda en coördineer, organiseer en ondersteun je bij alle facetten voor je events en campagnes. Met LP Management kan van grote waarde zijn. Van de juiste knowhow, een echt flexibele inzet tot flink kunnen doorpakken. Natuurlijk met oog voor detail, zorg en aandacht voor de mensen waarmee ik samenwerk of die ik gedurende de organisatie tegenkom.

Waardoor je verzekerd bent dat je de juiste expertise in huis haalt! Bovendien bijt ik me er graag in vast om jou die onvergetelijke dag te bezorgen, het succes wil laten ervaren en natuurlijk wil ontlasten. Een event of campagne moet namelijk leuk zijn en zeker geen hersenkraker! 

Zien wij elkaar binnenkort? 

Integer & Sociaal

Ik voel me betrokken bij wat ik doe en denk graag mee in oplossingen.

Work-aholic

Ik bij me vast in projecten om er succes van te maken, elke keer opnieuw.

Een vertrouwd gezicht

Een vertrouwd gezicht waar je op kunt rekenen voor, tijdens en na projecten.

Naar welke expertise ben je écht op zoek?

Je kunt het werk vol vertrouwen uit handen geven aan LP Management. Ik ga ermee aan de slag en zorg dat iedereen weet wat er gedaan moet worden. Zo kan ik het projectteam aansturen of een sterke pitch of briefing schrijven en geven aan leveranciers. Ik ben helemaal in mijn element met planningen en begrotingen en hou deze altijd in mijn achterhoofd tijdens het werk.

Wanneer in je organisatie de expertise, capaciteit of simpelweg de tijd ontbreekt om een event, campagne of communicatietraject op poten te zetten, neem ik dit dan ook graag voor u uit handen.